Tuesday, April 30, 2013

Ο Αρτέμιος Σώρρας στο MEGA TV Cyprus (26/4/2013)



Η απαίτηση που πρέπει να έχει ο κάθε Κύπριος πολίτης είναι να μας δώσει η Κυβέρνηση επίσημα και εγγράφως μια απάντηση.
Τι έγινε με τον έλεγχο των προτάσεων της E.N.D. και του κ. Αρτέμη Σώρρα;
Εδώ και 8 μήνες οι αρμόδιοι του Κράτους μαζί με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας αποφεύγουν να απαντήσουν ενώ είναι πλέων εξόφθαλμο ότι οι προσφορές είναι αληθινές. Όλα τα επίσημα έγγραφα της E.N.D. έχουν παραδοθεί σε όλους τους βουλευτές, πολιτικούς, Γενικό Εισαγγελέα, Αρχιεπίσκοπο, Πρόεδρο Βουλής και Πρόεδρο Κυπριακής Δημοκρατίας. Έχουν πρωτοκολληθεί από τις αρμόδιες αρχές του Κράτους και με την άρνησή τους να απαντήσουν, δημιουργούσαν ένα πέπλο μυστηρίου ενώ μπορούσαν πολύ απλά να κοινοποιήσουν στον λαό τα αποτελέσματα του ελέγχου.
Δεν χρειάζεται κάποιος Sherlock Holmes να μας διαλευκάνει το μυστήριο. Είμαστε μάρτυρες μπροστά σε ένα έγκλημα προδοσίας πολύ χειρότερο από οποιονδήποτε άλλο διαπράχθηκε στην Κύπρο.
Προφανώς και στηρίζουμε απολύτως τον Έλληνα Αρτέμη Σώρρα και απαιτούμε ακριβώς αυτό που ζητούν οι εξαίρετοι άνθρωποι της E.N.D .
Οι αρμόδιοι του Κράτους να μας δώσουν εγγράφως το πόρισμα νόμιμου ελέγχου για όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν μέχρι τώρα από τον οργανισμό END NATIONAL DEBT.

Ποδήλατο σε έναν τροχό πάνω στα βράχια!


Για τους φαν του mountain bike φαντάζει λιγότερο δύσκολο. Για τους λάτρεις της ποδηλασίας θεωρείται extreme έως απίθανο. Για όλους, πάντως, το unicycling είναι κάτι εντυπωσιακό. Το ποδήλατο σε μία ρόδα και μάλιστα πάνω σε απότομα βράχια και πλαγιές που κόβουν την ανάσα δεν μπορεί παρά να προκαλεί ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στους αθλητές που ασχολούνται με αυτό αλλά και στους θεατές που απολαμβάνουν τις επικίνδυνες φιγούρες τους.
perierga.gr - Unicycling: Ποδήλατο σε έναν τροχό πάνω στα βράχια!

Monday, April 29, 2013

Δύσκολο να μιλάμε για συμπτώσεις..

Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι. Θαυμάστε!

Εσείς ακόμα Πίνετε - Τρώτε ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ;;;(Aspartame)! Είναι τοξικό Δηλητήριο και αποτυχημένο Εντομοκτόνο! ΒΙΝΤΕΟ



Η ασπαρτάμη, που χρησιμοποιείται σε πάνω από 6.000 προϊόντα ως μιατεχνητή γλυκαντική ουσία, είναι μια τοξική ουσία που θέτει σοβαρούς κινδύνους τη δημόσια υγεία. Ωστόσο, το ευρύ κοινό δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς πόσο θανατηφόρα αυτό το υποκατάστατο της ζάχαρης μπορεί να είναι.

Η ασπαρτάμη είναι εξαιρετικά εθιστική. Προκαλεί πραγματική λαχτάρα για την τοξίνη. Πολλοί διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν, λόγω των σοβαρών συμπτωμάτων στέρησης.
Μπορεί να βλάψει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και έχει άμεση σχέση με τον καρκίνο. Η ασπαρτάμη είναι μία διεγερτική τοξίνη που διεγείρει ανθρώπινη αντίδραση κυττάρων στο γλυκαντική ουσία που δεν περιέχει στην πραγματικότητα καθόλου γλυκύτητα.
Τα τοξικοδιεγερτικά έχουν αποδειχθεί ότι δημιουργούν ανάπτυξη του καρκίνου και της μεταστάσεως. Αυτή η διαδικασία τροφοδοτεί τα καρκινικά κύτταρα.
Το οξύ της ασπαρτάμης, επίσης γνωστό ως ασπαρτικό, δρα ως νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο.
Θα διευκολύνει τη μετάδοση των πληροφοριών από νευρώνα σε νευρώνα. Η υπερβολική ποσότητα ασπαρτάμης στον εγκέφαλό σας σκοτώνει τους νευρώνες, επιτρέποντας την εισβολή των τεράστιες ποσότητες ασβεστίου στα κύτταρα. Αυτή η εισροή παράγει ακραία επίπεδα των ελευθέρων ριζών που σκοτώνουν τα κύτταρα.
Η νευρική κυτταρική βλάβη προκαλείται από αδικαιολόγητη χρήση ασπαρτικού. Αυτός είναι ο λόγος που συμβολίζεται ως "excitotoxins."
Διεγείρουν και σπρώχνουν τα νευρικά κύτταρα σε θάνατο.
The FDA is Killing You



The Truth About Aspartame

the truth about aspartame - 
Dr Russell Blaylock

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ενώ σε κάποια άλλα site, δίνουν άλλες και διαφορετικές απόψεις...
Δέστε ΕΔΩ  

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ: ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΣΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ



Θυμάστε τον κύριο με τα βγαλμένα πόδια; Ο τύπος που φαινόταν το κόκκαλο του ποδιού του; Ο ηθοποιός με το διπλό ακρωτηριασμό στο αναπηρικό καροτσάκι;
Σε μια φάση μεταφοράς του την στιγμή του πανικού, το ψεύτικο πόδι του έπεσε, και πιάστηκε στο βίντεο.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ! 

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;



Οι γιατροί όταν θέλουν να πείσουν κάποιον καπνιστή να κόψει το κάπνισμα του λένε πως κάθε τσιγάρο που καπνίζει, του κόβει 10 λεπτά από τη ζωή. Είναι ένα επιχείρημα το οποίο εκείνη τη στιγμή ο θεριακλής καπνιστής δεν το καταλαβαίνει και δεν του δίνει σημασία, αλλά ισχύει πέρα για πέρα.

Γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν αποφασίσουμε μια “Δευτέρα, να κόψουμε το κάπνισμα”; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και ξανασκεφτείτε να ανάψετε το επόμενο τσιγαράκι. Σίγουρα δεν θα το ευχαριστηθείτε.   

Όταν λοιπόν είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και κάνουμε το μεγάλο βήμα, λέγοντας “δεν θα ξανακαπνίσω”, τότε στην κυριολεξία ο οργανισμός μας ξαναγεννιέται από τα δηλητήρια που του βάζαμε, τόσα χρόνια. Τα αποτελέσματα του να κόψει κάποιος το τσιγάρο είναι άμεσα.

Χωρίς τσιγάρο λοιπόν τα πρώτα 20 λεπτά, η πίεση του αίματος αλλά και οι σφυγμοί, πέφτουν στο φυσιολογικό και το κυκλοφορικό “ανασαίνει”. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και η θερμοκρασία των άκρων μας (χέρια και πόδια) να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μέσα στις 8 πρώτες ώρες που δεν έχουμε καπνίσει το μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα μας, υποχωρεί αισθητά σε φυσιολογικά επίπεδα και ταυτόχρονα διαπιστώνεται μια αύξηση του οξυγόνου, στα επίπεδα που έχει κάποιος μη καπνιστής.

Μια ημέρα χωρίς τσιγάρο, και έχει μειωθεί στο μισό η πιθανότητα να πάθουμε καρδιακή προσβολή.

Σε 48 ώρες νιώθουμε την όσφρηση και τη γεύση μας διαφορετική. Αντιλαμβανόμαστε πιο έντονα αλλά και πιο φυσιολογικά τις μυρωδιές και τις γεύσεις. Απολαμβάνουμε το φαγητό και το ποτό σαν να τα έχουμε δοκιμάσει για πρώτη φορά. Είναι εντελώς διαφορετικά. Ακόμη και το επιχείρημα των θεριακλήδων ότι “ένα τσιγαράκι μαζί με τον καφέ είναι απόλαυση”, καταρρίπτεται αφού χωρίς τσιγάρο βιώνουμε στο έπακρο την υπέροχη μυρωδιά του.
Αν συνεχίσουμε χωρίς να ανάψουμε τσιγάρο για 72 ώρες, τότε θα νιώσουμε πως αναπνέουμε διαφορετικά. Θα ρουφάμε κυριολεκτικά τον αέρα. Η αναπνοή λειτουργεί ομαλά, ενώ παρατηρείται αύξηση της χωρητικότητας των πνευμόνων μας.

15 ημέρες μέχρι 2 μήνες χωρίς τσιγάρο, σταματάμε να λαχανιάζουμε με το παραμικρό, περπατάμε πιο εύκολα και δεν κουραζόμαστε. Μέσα σε 3 μήνες η χωρητικότητα στα πνευμόνια μας τα οποία σιγά σιγά “καθαρίζουν”, έχει αυξηθεί κατά 30%.

Στους 9 μήνες, πριν καν δηλαδή συμπληρώσουμε χρόνο, οι πνεύμονες αναπλάθονται, για την ακρίβεια το ενδοθήλιο των βρόγχων. Επίσης έχει υποχωρήσει, σχεδόν έχει εξαφανιστεί, ο περίφημος “τσιγαρόβηχας”.

Εάν καταφέρουμε να μην καπνίσουμε για 5 χρόνια, τότε έχουμε ανεβάσει τις πιθανότητες μας να μην προσβληθούμε από καρκίνο του πνεύμονα. 
Συγκεκριμένα, κάποιος που έχει κόψει το τσιγάρο για 5 χρόνια, έχει μειώσει τις πιθανότητες από το 132 στο 72, ανά 100.000 καπνιστές.

Στα 10 χρόνια πια, είμαστε σχεδόν καθαροί. Οι προκαρκινικές κυψέλες έχουν εξαφανιστεί και οι πιθανότητες για καρκίνο του φάρυγγα, του στόματος και του οισοφάγου, σχεδόν έχουν εκμηδενιστεί.

Σκεφτείτε καλύτερα εάν θα συνεχίσετε να καπνίζετε. Η ζωή είναι υπέροχη δίχως τσιγάρο...


το είδαμε εδώ

Τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα


Ορισμένα φυσικά φαινόμενα μπορούν να γίνουν πιο εντυπωσιακά ακόμη και από ταινίες με ψηφιακά εφέ τελευταίας τεχνολογίας.....

1.Ριγέ παγόβουνα (Striped iceberg)

Κάποιες φορές στα παγόβουνα δημιουργούνται ρωγμές οι οποίες γεμίζουν νερό πλούσιο σε φύκια, εξ ου και το χρώμα. 



Chemtrails - Αν ακολουθήσεις το χρήμα θα βρείς την πηγή του προβλήματος


Chemtrails - Αν ακολουθήσεις το χρήμα θα βρείς την πηγή του προβλήματος


Αποκαλυπτικό βίντεο που εξηγεί πως συνδέονται μεταξύ τους Chemtrails, HAARP, Γεωμηχανική, Monsanto και τα χρήματα που παίζονται πίσω από όλο αυτό το project. Αν αναρωτιέστε που πάνε τα χρήματα μας από τις τεράστιες φορολογίες για δείτε κι αυτό.

Από την άλλη μην ξεχνάμε τις τεράστιες επενδύσεις στη Monsanto και τις χρηματοδοτήσεις σε προγράμματα γεωμηχανικής του Bill Gates.

Δείτε το βίντεο και αφήστε τους άλλους να μιλάνε για "παγάκια" και για συννεφάκια cirrus...



ΠΗΓΗ

Saturday, April 27, 2013

UFO πετά πολύ κοντά σε Jet πάνω απο το Wisconsin



Ένα φωτεινό και ημιδιάφανο ΑΤΙΑ (UFO) πετάει προκλητικά κοντά σ' ένα τζετ (αεριωθούμενο) στον εναέριο χώρο του Wisconsin...


VIDEO:


ΠΗΓΗ

Η ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 3 ΜΑΪΟΥ 2013.



Ήρθε η ώρα να πέσει το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την ύπαρξη ή όχι εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας... ή τουλάχιστον αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου, περισσότεροι από 40 ερευνητές UFO, πρώην κυβερνητικά στελέχη, αστροναύτες και στρατιωτικοί ή αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων γεγονότων, σε μία συνάντηση ενώπιον πέντε πρώην μελών του αμερικανικού Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον.
Η «Ακρόαση Πολιτών για την Αποκάλυψη», όπως ονομάζεται η συνάντηση θα μεταδίδεται ζωντανά παγκοσμίως στα αγγλικά, τα ισπανικά, τα αραβικά, τα ινδικά, τα ιαπωνικά και τα μανδαρίνικα κινεζικά, με στόχο να βάλει τέλος στο «εμπάργκο» που έχει επιβληθεί δεκαετίες τώρα για τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Οι διεργασίες θα γίνουν στο National Press Club της Ουάσινγκτον, δυο τετράγωνα από το Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο, και θα προβληθούν σε μορφή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ending the Truth Embargo - Τελειώνοντας το εμπάργκο της αλήθειας» από την εταιρεία παραγωγής Just Cause Entertainment.
Μεγάλου βεληνεκούς προσωπικότητες , θα καταθέσουν στην ακρόαση και θα απαιτήσουν να ανοιχτούν οι φάκελοι που κρατούνται μυστικοί!
Το σύνθημα της πενθήμερης εκδήλωσης είναι «Αν το Κογκρέσο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, θα την κάνει ο λαός»! Η πίεση που θα ασκηθεί, θα είναι πραγματικά ανεπανάληπτη και την περιμένουμε «πώς και πως»!

Friday, April 26, 2013

ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ = ΘΑΝΑΤΟΣ (Είναι απάτη)




Λυπούμαστε για τον βαρύγδουπο τίτλο, αλλά επειδή αυτή η ιστορία με τους μαγνήτες έχει αναδημοσιευτεί χιλιάδες φορές και έχει τον ίδιο τραγικό τίτλο ή παραπλήσιους (Θάνατος στο Ψυγείο - ΣΟΚ! ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ κ.λ.π) και επειδή κάποιοι αναγνώστες μας μας ζήτησαν να εξετάσουμε λίγο το θέμα με μια απλή, μικρή έρευνα στο διαδίκυτο θα βρει κανείς το εξής καταπληκτικό άρθρο:

35 βότανα σύμμαχοι για καλή υγεία




Αναδημοσίευση από "Έθνος - Υγεία"

Πολύτιμα όπλα για την ενίσχυση της ανθρώπινης υγείας θεωρούνται από αρχαιοτάτων χρόνων πολλά από τα βότανα που, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, φυτρώνουν και αναπτύσσονται στη φύση. Με το πέρασμα των χρόνων η επιστημονική εξέλιξη επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό εκείνο που η εμπειρία είχε δείξει. Υπάρχουν ασθένειες που είναι αντιμετωπίσιμες με τα μέσα που δίνει η φύση. Δεν είναι λίγα τα βότανα εκείνα που σήμερα αποτελούν τη βάση για φάρμακα που αποτελεσματικά συμβάλλουν στην αποκατάσταση της υγείας.


Διάφοροι είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του ανθρώπινου οργανισμού. Αλλά δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Tο «Εθνος - Υγεία» παρουσιάζει 35 βότανα με πολύτιμες ιδιότητες:


300 ΔΙΣ€ΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ




Ρεκόρ 4,02 δισεκατομμυρίων ιατρικών συνταγών καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2011 - περισσότερες από ποτέ άλλοτε.

Υπάρχουν 314 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες, και οι 4,02 δισεκατομμύρια 
συνταγές, ανέρχονται σε περίπου 12,74 συνταγές ανά άτομο.

Το κόστος για όλες αυτές τις συνταγές; 308,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα υπέρογκο ποσό που είναι πιθανό να συνεχίσει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι γραπώνονται σε αυτό που πιστεύουν ότι είναι η λύση των ασθενειών τους.

Δυστυχώς, για πολλούς οι ελπίδες τους θα ναυαγήσουν, καθώς τα περισσότερα από τα κορυφαία σε πωλήσεις φάρμακα για τη θεραπεία παθήσεων μπορούν να αντικατασταθούν καλύτερα με αλλαγές στον τρόπο ζωής, την υγιεινή διατροφή και άλλες μορφές φυσικής θεραπείας.

Το να βάζετε την υγεία σας, τη ζωή σας την ίδια στα χέρια των φαρμακευτικών εταιρειών είναι μια τρομακτική προοπτική αν σκεφτεί κανείς ότι οι κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες είναι μεταξύ των μεγαλύτερων εγκληματικών εταιρειών στον κόσμο. Συμπεριφέρονται σαν να είναι κάτι παραπάνω από κοινοι έμποροι ναρκωτικών.

Δεδομένου ότι αυτές οι εταιρείες έχουν αποκαλυφθεί ξανά και ξανά, ατάραχες συνεχίζουν να τοποθετούν τα κέρδη πάνω από την υγεία του ανθρώπου.

Thursday, April 25, 2013

Σοκαριστικό βίντεο τεράστια δίνη αδειάζει παγωμένη λίμνη !




Στην Λετονία νεαροί κατέγραψαν με την κάμερα τους μια τεράστια δίνη που παραλίγο να αδειάσει μια τεράστια παγωμένη λίμνη.
Δείτε το εντυπωσιακό που ανέβηκε στις 21 Απριλίου ...

"Ερχεται ο Μεγάλος Αδερφός του διαδικτύου"



Το νομοσχέδιο CISPA (Cyber Inteligence Sharing and Protetion Act) δεν είναι απλά ένα νομικό κατασκεύασμα που προέρχεται από τις ΗΠΑ, αλλά αντίθετα μας αφορά, καθώς στον κόσμο του Internet δεν υπάρχουν σύνορα.

 
Τι ακριβώς είναι όμως το CISPA; Το νομοσχέδιο επιτρέπει τον διαμοιρασμό πληροφοριών σχετικά με την κίνηση στο διαδίκτυο ανάμεσα την κυβέρνηση των ΗΠΑ και σε εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο την πληροφορική και το διαδίκτυο. Ο σκοπός για τον οποίο προβλέπεται αυτό είναι η ανάγκη της κυβέρνησης να θωρακιστεί απέναντι σε διαδικτυακές απειλές και να εξασφαλιστούν τα διάφορα κυβερνητικά δίκτυα από επιθέσεις. Ουσιαστικά προβλέπει την στενή συνεργασία των κυβερνητικών υπηρεσιών ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο με ιδιωτικές εταιρίες, με τις δεύτερες να παρέχουν στις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών τους.

Wednesday, April 24, 2013

The illusion of choice...


Το τέλος της ανωνυμίας online είναι πλέον πολύ κοντά...






















Το smartphone σου γνωρίζει τα πάντα για το πού βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή. Το Facebook σου γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό τις προτιμήσεις και την κοινωνική δικτύωσή σου. Όλη σχεδόν η ζωή σου βρίσκεται διαθέσιμη, προσβάσιμη και εκμεταλλεύσιμη από τον οποιονδήποτε online.

Κι ωστόσο νιώθεις παράξενα, σαν να παραβιάζεται η ιδιωτικότητα του ατόμου σου, κάθε φορά που κάποιος επιχειρεί να σε φωτογραφήσει δίχως την έγκρισή σου σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό;

Το μοντέλο μιας κοινωνίας αδιάλειπτα διαδικτυωμένης και εκτεθειμένης στα μάτια εκατομμυρίων χρηστών αποτελεί το φόβο όλων εκείνων που προτιμούν να κρατήσουν την ιδιωτική ζωή τους ιδιωτική.

Όλοι αρέσκονται να πιστεύουν ότι επιλέγουν οι ίδιοι τι θα μοιραστούν online. Δεν είναι όμως μακριά η εποχή κατά την οποία το επονομαζόμενο «Lifelogging» (η online σύνδεση και δημοσίευση όλων των όψεων της ζωής του χρήστη) θα είναι ο κανόνας και μάλιστα σε βαθμό που κανείς δεν μπορεί προς το παρόν να πιστέψει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί σχετικά με το ολοένα διογκούμενο φαινόμενο και τις επιπτώσεις που έχει στη ζωή όλων μας, μεταβαίνοντας στην εξής διεύθυνση: 
VIDEO


πηγή

I like this gif !!


25 Legal Drugs More Dangerous Than Marijuana


How long will politicians live in fear of marijuana and throw billions of dollars at eradicating it and jailing thousands of people for possessing it? The overwhelming majority of its users do not develop addictions. It is practically impossible to overdose on. It even has health benefits, like slowing tumor growth and easing glaucoma. And it’s safer than the 25 legal drugs, substances, and even household products we’ve laid out here. By the end, you’ll be ready to say with us: legalize it!

Over-the-counter


Cyprus crisis: The road to the March Eurogroup


The Road to the March Eurogroup: A multidisciplinary collective of young Cypriots identify the key factors that led to the fast deterioration of the Cyprus Economy over the past few years, leading to the unprecedented depositors' bail-in at the March Eurogroup 2013.






www.promotiondm.com

Tuesday, April 23, 2013

Boston Truth Revealed... ???




Pictures from Across the web showing the truth of the Boston Bombing.
For further information check out these videos


http://youtu.be/axQtAFtmtVA
http://youtu.be/TTgKkldEsMw

Government Editing Pictures 
http://youtu.be/7-fDFZF9h8Y

ΑΙΣΧΟΣ... Έρχεται τσουχτερό χαράτσι για φωτοβολταϊκά σε στέγες




- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ, Ο ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...


Η διόγκωση του ελλείμματος φαίνεται ότι δεν αφήνει περιθώρια για απαλλαγή ή ελάφρυνση των νοικοκυριών από τη φορολογία. Στην έκτακτη εισφορά και τα οικιακά φωτοβολταϊκά. Τι προτείνει το ΥΠΕΚΑ




Έκτακτη εισφορά και για τα φωτοβολταϊκά στις στέγες σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ.
Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", σε πρώτη φάση εξετάζεται εισφορά της τάξης του 10 - 15% (με δυνατότητα εξαίρεσης για όσους διαθέτουν χαμηλό εισόδημα), ώστε να ενισχυθεί ο ΛΑΓΗΕ, που παρουσιάζει σοβαρά ελλείμματα, με 30 - 35 εκατ. ευρώ ετησίως
Ο συνολικός τζίρος από φωτοβολταϊκά στις στέγες ανέρχεται σε περίπου 300 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν υπόκειται σε φορολογία.
Η υψηλή εγγυημένη τιμή σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εγκατάστασης προσέλκυσε πλήθος οικιακών καταναλωτών, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του 2012 η συνολική ισχύς των φωτοβολταϊκών στις στέγες να φτάσει τα 297,8 MW.
Τα οικιακά φωτοβολταϊκά είχαν εξαιρεθεί από την έκτακτη εισφορά, ωστόσο η διόγκωση του ελλείμματος υποχρεώνει την κυβέρνηση να επεκτείνει το μέτρο και σε αυτή την κατηγορία.
Σημειώνεται ότι ήδη δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ, το οποίο περιλαμβάνει σειρά μέτρων για το κλείσιμο της μαύρης τρύπας.
Οι νέες ρυθμίσεις προβλέπουν αύξηση της έκτακτης εισφοράς από το εύρος του 25% - 35% στο εύρος του 37% - 40% για φωτοβολταϊκούς σταθμούς, αλλά και πάγωμα της αγοράς φωτοβολταϊκών μέχρι το τέλος του 2013.

ΠΗΓΗ

Monday, April 22, 2013

ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ.... ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΊΤΕ !!




Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ....

ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ....




ΠΗΓΗ

Yin Yang


It really doesn't matter...


Sunday, April 21, 2013

Τι βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία; Ένα απλό κολπάκι Mind Control!


Σας φαίνεται λίγο παράξενη η φωτογραφία στο τέλος του κειμένου;

Για προσπαθείστε να δείτε καλύτερα!

Κάτι γράφει!

Δε βλέπετε τίποτα;

Για πιάστε τα ματάκια σας στο πλάι και τραβήξτε τα σαν να κάνετε τον Κινέζο.... Τώρα;;

Κάτι είδατε ... σίγουρα!

Είδατε τι μπορείτε να πάθετε;


http://www.madata.gr

Το αύριο που ήδη έχει έρθει σ΄ένα βίντεο!



Το βίντεο αποδεικνύει με απλή παράθεση στοιχείων και αριθμών ότι το αύριο είναι ήδη εδώ. Αναδεικνύει τις νέες "υπερδυνάμεις" που έρχονται, τα επαγγέλματα που ήδη έχουν πεθάνει και αυτά που γεννιούνται αλλά ακόμη δεν τα έχουμε δει!

Είναι ένα βίντεο εξαιρετικά ενδιαφέρον για τις αστραπιαίες αλλαγές που γίνονται στον κόσμο κάθε λεπτό που περνά. Ίσως κάποιοι να το χαρακτηρίσουν "εφιαλτικό βίντεο". Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν άδικο.


Friday, April 19, 2013

Σβάστικα: το πιο μισητό σύμβολο...



Το τελευταίο διάστημα μεγάλος λόγος γίνεται για το πιο μισητό σύμβολο του αιώνα. Την σβάστικα. Οι περισσότεροι το έχουν συνδέσει με τον Χίτλερ και τον Ναζισμό, αλλά πόσοι από εμάς γνωρίζουμε τι ήταν η σβάστικα και την ιστορία της;

Ας δούμε σε αυτό το αφιέρωμα από που ξεκίνησε αυτό το σύμβολο...



Η σβάστικα είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό σύμβολο. Μπορεί να έχει γίνει ευρέως γνωστό από τους Ναζί, οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν ως σύμβολο την περίοδο που σφάγιαζαν χιλιάδες ανθρώπων, αλλά αιώνες πριν είχε θετική σημασία. Ποια είναι λοιπόν η ιστορία αυτού του συμβόλου; Στην εποχή μας αντιπροσωπεύει το καλό ή το κακό;

Πως vα αναγνωρίσετε και να αποφύγετε να πίνετε γάλα που έχει παστεριωθεί ξανά και ξανά!



Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην…
καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να….
ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο;
Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και δ ιατροφική αξία.
Όταν το γάλα φτάνει στο σούπερ μάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει αναπαστεριωθεί 2 φορές.
Πως vα αναγνωρίσετε και να αποφύγετε να πίνετε γάλα που έχει παστεριωθεί ξανά και ξανά!  ΔιΣας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5, γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάξτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.
Το γάλα αποτελεί πεδίο μεγάλης διαμάχης εδώ και χρόνια. Άλλοι το κατηγορούν ότι είναι αιτία μιας σειράς παθήσεων και άλλοι συνεχίζουν να το υποστηρίζουν θερμά.
Αν και το φρέσκο γάλα… δεν είναι φρέσκο… τότε καλύτερα να ψάξουμε τη λύση στα φυτά  για το ασβέστιο στο σώμα μας

Thursday, April 18, 2013

Δημιουργική «τέχνη του δρόμου»!!

Κάθε τοίχος μέσα στην πόλη, ένας φράχτης ή μια κολόνα, ακόμη ένα ερείπιο ή ένας πλημμυρισμένος δρόμος μπορούν να μετατραπούν σε ένα ευφάνταστο έργο τέχνης, διαφορετικό κάθε φορά! Άλλωστε η πόλη αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος καβάς αλλά και αυτός που δίνει την πιο δημιουργική έμπνευση στον καλλιτέχνη του δρόμου!

perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
Κι όλα αυτά συνθέτουν μια δημιουργική συλλογή που θα μπορούσε κάλλιστα να εκτεθεί σε μια γκαλερί τέχνης ή να πουληθεί ίσως σε κάποιο αστρονομικό ποσό… Έργα που μεταμορφώνουν τις πόλεις και από άχαρες, μουντές και υποβαθμισμένες κάνουν τις γειτονιές… χαρούμενες, ζωντανές και διαφορετικές!
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
Και παράλληλα περνούν και ένα μήνυμα στους πολίτες, συνήθως χιουμοριστικό, δίνοντας επιπλέον χρώμα στη ζωή τους. Άλλωστε, οι καλλιτέχνες του δρόμου είναι άνθρωποι με ευαισθησίες, φαντασία και χιούμορ, ικανά να αλλάξουν την εικόνα της πόλης.
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
Απολαύστε, λοιπόν, αρκετές δόσεις… δημιουργικής «τέχνης του δρόμου», δίνοντας προσοχή στις «εικαστικές» λεπτομέρειες των καλλιτεχνών, γιατί αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά!
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!
perierga.gr - Δημιουργική "τέχνη του δρόμου"!

Έφτιαξαν κρεμάλα έξω από τη Βουλή !

Τους κρέμασαν… συμβολικά έξω από τη βουλή.
Μία ομάδα πολιτών κουβάλησε μαζί της ξύλα και σίδερα, έξω από το κτήριο της Βουλής για να φτιάξει παρακαλώ μία κρεμάλα, θέλοντας να περάσει ένα συμβολικό μήνυμα, για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο, με τις διαχρονικά λανθασμένες αποφάσεις, το φαγοπότι των τραπεζιτών και το ρόλο των βουλευτών, που όπως ισχυρίζονται, αντί να αντιπροσωπεύουν τους πολίτες και τα συμφέροντα της Κύπρου, εξυπηρετούν τους μεγαλοτραπεζίτες, την ιεραρχία των κομμάτων τους, τον εαυτό τους και τον στενό τους κύκλο.

Το περιστατικό έγινε την προηγούμενη Δευτέρα και παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών της Βουλής να σταματήσουν τους «μάστορες» που βρίσκονταν επί του έργου, η κρεμάλα στήθηκε τελικά έξω από τη Βουλή και όπως ανακοίνωσαν στο βίντεο που έφτιαξαν αργότερα όσοι ασχολήθηκαν με την κατασκευή της, η κρεμάλα θα είναι διαθέσιμη μελλοντικά σε περίπτωση που ξυπνήσουν οι πολίτες και έχουν την ανάγκη να τιμωρήσουν τους ενόχους, υπευθύνους για τη σημερινή μας κατάντια. https://www.facebook.com/DemopsephismaTora

Βίντεο: Πτήση που κόβει την ανάσα


Unbelievable Wingsuit Cave Flight Batman Cave από stefanelonikitelo

Wednesday, April 17, 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! Εταιρεία χρησιμοποιεί ανθρώπινα έμβρυα ως ενισχυτικό γεύσης...



Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική
ή και αηδιαστική 


Είναι, όμως, πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό...έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.

Μιλάμε για «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων.


Ο αιώνας του εαυτού - (Ντοκιμαντέρ)

Αποτελούμενο από τέσσερα μέρη (με ελληνικούς υπότιτλους), η ταινία-ντοκιμαντέρ "The Century of the Self (Gr Subs)" είναι ότι καλύτερο στο πεδίο του. 

Επιδιώκει να αναλύσει την πρόσφατη οικονομική κρίση και τη σημερινή κατάσταση στο κόσμο, πώς οι θεωρίες του Σίγκμουντ Φρόιντ χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο των λαών και πώς αυτές οι αντιλήψεις χρησιμοποιήθηκαν τελικά από τις εταιρίες για να χειριστούν τους καταναλωτές στην αγορά των προϊόντων τους.