Monday, May 20, 2013

20 εικόνες απόλυτης μαγείας που ταξιδεύουν το μυαλό!

Όταν άνθρωπος και φύση συνεργάζονται αρμονικά, η πλάση γίνεται συγκλονιστικά ωραία… Είτε μιλάμε για φυσικά τοπία είτε για ανθρώπινη παρέμβαση (είτε και για αγαστή συνεργασία των δυο τους), οι εικόνες αυτές κόβουν την ανάσα με το εκπληκτικό τους κάλλος. Ό,τι πρέπει για ταξίδια του μυαλού…


 

Ιπτάμενα ανθρωπόμορφα πλάσματα - Βίντεο


Σε διάφορα μέρη του κόσμου έχουν καταγραφεί μαρτυρίες για ιπτάμενα ανθρωπόμορφα πλάσματα.

Μερικές περιπτώσεις:

Η πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά ήταν στο Brooklyn της Νέας Υόρκης το 1877. Ένας πολίτης είδε έναν άνδρα που είχε φτερά νυχτερίδας και πετούσε πάνω από τα κτήρια. Τρία χρόνια αργότερα υπήρξαν αναφορές για το ίδιο πλάσμα να πετά πάνω από το Coney Island του Brooklyn. Το πλάσμα είχε άσχημη όψη (διαβολική) στο πρόσωπό του!

Το 1953 στο Χιούστον του Τέξας, τρεις άνθρωποι είδαν ένα φτερωτό πλάσμα να προσγειώνεται σε κοντινό δένδρο. Όταν πλησίασαν αντίκρυσαν έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα και να τον περιβάλλει μια αύρα φωτός.

Το 1956, στη πόλη Falls του Νεμπράσκα, ένας μάρτυρας είδε έναν άντρα να πετάει. Τα φτερά του είχαν το χρώμα του αλουμινίου. Το δέρμα φαινόταν γερασμένο και είχε ασυνήθιστα μάτια.

Στις 17 Ιανουαρίου 2004, στη Guadalupe του Μεξικού ένας αστυνομικός περιπολούσε στην Alamo Street. Η ώρα ήταν 3:15 τα χαράματα. Είδε μια μαύρη μάζα να κατεβαίνει από τον ουρανό και μόλις άγγιξε το έδαφος μεταμορφώθηκε σε γυναίκα. Η γυναίκα είχε μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρο φόρεμα. Η γυναίκα περπάτησε προς το μέρος του και μετά πέταξε από πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο αστυνομικός αναφέρει ότι τα μάτια της δεν είχαν βλεφαρίδες και ήταν όλο μαύρα. Ο αστυνομικός έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο και λιποθύμησε. Μόλις η ιστορία του αστυνομικού έγινε γνωστή, άλλοι τρεις αστυνομικοί ανέφεραν ότι είδαν το ίδιο πλάσμα λίγες μέρες πριν.

Τα περιστατικά είναι πολλά που μιλούν για ιπτάμενα ανδρωποειδή και οι ερευνητές του ανεξήγητου προσπαθούν να λύσουν αυτό το μυστήριο!

Δείτε τα παρακάτω σχετικά video:







Friday, May 17, 2013

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: Μας παρακολουθούν όλους μέσω των τραπεζικών καρτών;



Ο εφιάλτης της απόλυτης παρακολούθησης ίσως είναι πιο κοντά από ότι θα φανταζόμασταν.. Και αυτο γίνεται πραγματικότητα μέσω των τραπεζικών καρτών που έχουμε όλοι στην κατοχή μας..
Ο εφιάλτης της απόλυτης παρακολούθησης ίσως είναι πιο κοντά από ότι θα φανταζόμασταν.. Και αυτο γίνεται πραγματικότητα μέσω των τραπεζικών καρτών που έχουμε όλοι στην κατοχή μας..

Η αθέατη πλευρά του υπερκαταναλωτισμού...



Η υπερβολική κατανάλωση που κυριαρχεί στο σύγχρονο δυτικό κόσμο (και όχι μόνο) παρουσιάζεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάζει την πραγματικότητα που δε βλέπουμε. 



See video here: PRESS HERE

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τους αεροψεκασμούς! Άλλη μια προσπάθεια γελοιοποίησης και υποβάθμισης του θέματος;


To Mega την Κυριακή 19/5/2013 και ώρα 23:50 στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" θα προβάλει το θέμα των ψεκασμών. Μάλιστα ο δημοσιογράφος, όπως λέει η παραπομπή στο σχετικό link, θα μας πει όλη την αλήθεια για το θέμα. Δε φοβάται άραγε μη χαρακτηριστεί κι αυτός γραφικός; Η μήπως σε διατεταγμένη υπηρεσία θα προσπαθήσει να καθησυχάσει τον κόσμο, να τον μπερδέψει και να κουκουλώσει το θέμα; Θα μάθουμε σε λίγες μέρες.
Μέχρι να μάθουμε όμως, ας θυμηθούμε στα πιο κάτω βίντεο πως αντιμετωπίζουν οι συστημικοί τους αεροψεκασμούς...





Γαλλία: αγρογλυφικό εμφανίστηκε σε χωράφι κοντά στην πόλη Thil στη Γαλλία, 10η Μαΐου, 2013



Αυτό το ενδιαφέρον αγρογλυφικο βρέθηκε στην Γαλλια κοντά στη πολη Thilτην Παρασκευή, 10 Μαιου 2013.
Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο....

Thursday, May 16, 2013

Πιο ρεαλιστικοί πίνακες ζωγραφικής… δε γίνεται!


Τα «εύσημα» ανήκουν στον 30χρονο καλλιτέχνη Pedro Campos, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Μαδρίτη. Αν και από μικρός ασχολήθηκε με τη διαφήμιση, ποτέ δεν ξέχασε το χόμπι του που ήταν η ζωγραφική, την οποία, μάλιστα, δεν σταμάτησε ποτέ να εξασκεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
perierga.gr - Πιο ρεαλιστικοί πίνακες ζωγραφικής... δεν γίνεται!

Διαρρεύσε βίντεο απο το Πεντάγωνο μέσω των "Αnonymous" για τα εμβόλια! - Δείτε το



Η χρήση του εμβολίου της γρίπης μπορεί να τροποποιήσει την Ανθρώπινη συμπεριφορά σε λιγότερο "επιθετική"!
Αυτό που είσαι έτοιμος να ακούσεις και να δείς, δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πενταγώνου των Ηνωμένων Πολιτειών .
Σε ένα μικρό αμφιθέατρο με ονομασία BC232 ένας άνθρωπος παρουσιάζει μια μελέτη σχετικά με το πώς μία στρατιωτική βιομηχανική εταιρία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και με την χρήση ενός κατάλληλου εμβολίου να σβήσει, ότι το Πεντάγωνο αποκαλεί, ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά.

Wednesday, May 15, 2013

Απίστευτα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τον ήχο...



Η γενική ιδέα του ήχου είναι αρκετά απλή: αντικείμενα παράγουν ηχητικά κύματα που προσλαμβάνουμε με τα ειδικά αισθητήρια όργανά μας, βλέπε αυτιά. Η χρήση του ήχου δεν εξαντλείται βέβαια σε αυτό, καθώς τα ηχητικά κύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πραγματικά απίστευτες εφαρμογές.
Ο ήχος χρησιμοποιείται με ευφάνταστους τρόπους στην επιστήμη, την τέχνη και την ιατρική, με κάποιες από τις εφαρμογές του να είναι πρακτικές και άλλες… λιγότερο!
Ας δούμε λοιπόν μερικά «τρελά» πράγματα που μπορούμε πλέον να κάνουμε με τον ήχο…

Νέα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού για τους αεροψεκασμούς, HAARP, μετεωρολογικά όπλα, Monsanto!



Στην πραγματικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνέντευξη αναφέρονται γεγονότα για αεροψεκασμούς στον παρελθόν όπως την περίοδο του πυρηνικού ατυχήματος στο Τσερνομπίλ το 1986 προκάλεσαν βροχή ώστε το ραδιενεργό νέφος να πέσει στη γη και να μη φτάσει μέχρι τη Μόσχα.
Γίνεται αναφορά στο σύστημα HAARP για τη λειτουργία του καθώς και τη χρήση του σε πιθανές στρατιωτικές εμπλοκές με τη Βόρεια Κορέα ή το Ιράν.
Η Ελλάδα και η Κύπρος στο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για την βιοποικιλότητα στην Ιαπωνία το 2010 υπέγραψαν...

ανάμεσα σε 130 χώρες, αναστολή (για πέντε χρόνια, μέχρι το 2015 δηλαδή) των πειραμάτων για τη μεταβολή του κλίματος που σημαίνει ότι η γεωμηχανική είναι επίσημα αναγνωρισμένη! Τώρα κυβέρνηση και μετεωρολόγοι κάνουν τον "κινέζο" όταν μιλάμε για τροποποίηση του καιρού.
Βέβαια αν όλα αυτά που βλέπουμε γίνονται την περίοδο της αναστολής, φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά!

Ο Νίκος Κατσαρός απαντά και στο ερώτημα που τίθεται από πολλούς αμφισβητίες των αεροψεκασμών δηλαδή στο ότι αυτοί που διατάσσουν ή εκτελούν τους αεροψεκασμούς ζουν στο ίδιο περιβάλλον και άρα εκτίθενται κι αυτοί στις ίδιες επιπτώσεις. Ακούστε την απάντηση του.

Ο Νίκος Κατσαρός είναι ένας διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας, επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο», π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και τη συνέντευξη την παραχώρησε στο deletemoney.blogspot.gr



ΠΗΓΗ

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Αυτά είναι τα TOP ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ για τέλειο ύπνο και...δυνατή μνήμη!



Για καλό ύπνο:

Βαλεριάνα

Η βαλεριάνα χρησιμοποιείται σαν υπνωτικό, αγχολυτικό και κατευναστικό, μιας και τα έλαια που περιέχει έχουν παρόμοια δράση με τις βενζοδιαζεπίνες. Οι βενζοδιαζεπίνες αποτελούν μια κατηγορία φαρμάκων με ηρεμιστικές, υπνωτικές,αγχολυτικές, αναισθητικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες. Οι βενζοδιαζεπίνες χρησιμοποιούνται συχνά για να προσφέρουν ανακούφιση σύντομης διάρκειας στις καταστάσεις σοβαρού άγχους ή αϋπνίας.

Άρχισε ο πόλεμος … κατά των 3D εκτυπωτών !



Ήταν αναπόφευκτο!
Η τεχνολογία, εκτύπωσης 3D …. αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη για την παγκοσμιοποίηση.
Η τεχνολογία που ουσιαστικά μετατρέπει την κατασκευή … σε φθηνή εργασία, και θέτει τέρμα στα μονοπώλια παρακάμπτοντας την αδικαιολόγητη δύναμη των πολυεθνικών και της εταιριοκρατίας …. θα καταπολεμηθεί με το μέγιστο της δύναμης και επιρροής τους …


ΟΗΕ: Τα έντομα είναι το φαγητό του μέλλοντος!


Perierga.gr - Τα έντομα είναι φαγητό του μέλλοντος κατά τον ΟΗΕ!Εκτρέφονται εύκολα και φθηνά, έχουν μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, περιέχουν θρεπτικότατες πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία και, το κυριότερο, ενθουσιάζουν ήδη τον ουρανίσκο δισεκατομμυρίων ανθρώπων: τα έντομα πρέπει να εμπλουτίσουν το μενού ενός κόσμου που πεινάει, λέει ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO).
Σε έκθεση 200 σελίδων που παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του στη Ρώμη, ο FAO επισημαίνει ότι η παραγωγή εντόμων μπορεί να είναι «εξαιρετικά αποδοτική»: για την παραγωγή ενός κιλού εντόμων χρειάζεται μόλις ένα κιλό τροφή, συγκριτικά με 8 κιλά ζωοτροφή για ένα κιλό βοδινού κρέατος.
Και πολλά έντομα είναι εξίσου πλούσια σε πρωτεΐνες με το άπαχο κρέας και το ψάρι, όπως έχει δείξει το Πρόγραμμα Βρώσιμων Εντόμων που υλοποιεί ο οργανισμός.
Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι τα έντομα μπορούν να τραφούν με σχεδόν οποιαδήποτε οργανική ουσία, από την άχρηστη βιομάζα της γεωργίας μέχρι τα απόβλητα υπονόμων. Και, αν κανείς βρίσκει απωθητική αυτή την ιδέα, τα έντομα που ταΐζονται οργανικά απόβλητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ζωοτροφές.
Επιπλέον, η υψηλή αποδοτικότητα και η διαθεσιμότητα των πρώτων υλών για την εκτροφή εντόμων είναι παράγοντες που περιορίζουν σημαντικά τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και άλλες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Όσο δε αφορά τη διατροφική αξία των εξάποδων αρθρόποδων, η έκθεση του FAO επισημαίνει ότι, εκτός από πρωτεΐνη καλής ποιότητας, πολλά έντομα είναι πλούσια σε χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σελήνιο και ψευδάργυρο, ενώ η χιτίνη από την οποία αποτελείται ο εξωσκελετός τους λειτουργεί στο έντερο όπως οι φυτικές ίνες.
Ακρίδες, μυρμήγκια, κάμπιες και άλλα έντομα μπορούν μάλιστα να αποτελέσουν «ένα ιδιαίτερα σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής για τα υποσιτιζόμενα παιδιά» επισημαίνει η έκθεση.
Ο FAO αναφέρει ακόμα ότι το Πρόγραμμα Βρώσιμων Εντόμων εξετάζει τώρα τη διατροφική αξία και των αραχνών και των σκορπιών, τα οποία όμως επισήμως κατατάσσονται στα αραχνίδια και όχι στα έντομα.

Tuesday, May 14, 2013

H Nasa λέει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για επισκέπτες... (video)



Η NASA και τα ΜΜΕ εδώ και καιρό προετοιμάζουν τον κόσμο για την έλευση ευφυούς είδους στον πλανήτη, κοινώς για την πρώτη "επαφή".
Το εάν έχει βάση αυτή η προετοιμασία ή είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού μένει να φανεί, όμως γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη προσπάθεια εξοικείωσης του πληθυσμού, με την έλευση εξωγήινων.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

CIA: Το Facebook είναι το όνειρο μας που έγινε πραγματικότητα! Video



Ως «“όνειρο της οργάνωσης που έγινε πραγματικότητα» χαρακτήρισε δημόσια το facebook ο αναπληρωτής διευθυντής της... CIA Κρίστοφερ Ζαρντίνσκι αφού εκεί μέσα όλοι βάζουν φωτογραφίες και προσωπικά δεδομένα, χωρίς ενδοιασμούς και προσφέρουν στην The Company (CIA) «ξεκούραστη» συλλογή δεδομένων.

VIDEO:

Monday, May 13, 2013

Οικολογικοί τρόποι να αντιμετωπίσετε το κρύωμα και τη γρίπη – Καθαριότητα και διατροφή














Ο χειμώνας εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία καθώς συνάχια, κρούσματα γρίπης και κρύωμα έχουν την “τιμητική” τους.

Για την πρόληψη της γρίπης καταρχάς απαιτείται ψυχραιμία, ηρεμία και ξεκούραση.
Πέρα από αυτά μπορείτε να ακολουθήσετε κάποια απλά, “οικολογικά” βήματα που δεν θα επιβαρύνουν το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα και θα σας διατηρήσουν υγιείς.

Μαγευτικά σοκάκια στις πόλεις του κόσμου!


Στις μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο δεσπόζουν τα ψηλά κτήρια, οι ουρανοξύστες, οι δρόμοι και γενικά ογκώδεις κατασκευές. Μέσα σε αυτό το έντονα ασικό τοπίο μια νοσταλγική νότα αλλοτινής εποχής δίνουν οι παλιές γειτονιές που άντεξαν στο χρόνο διατηρώντας το χαρακτήρα τους με στενά πλακόστρωτα δρομάκια, με όμορφες προσόψεις στα σπίτια και με ανθισμένα μπαλκόνια όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα. Διαθέσιμα συνήθως μόνο για πεζούς, τα γραφικά δρομάκια ανά τον κόσμο αποτελούν τη χαρά του επισκέπτη αλλά και του φωτογράφου.
1. Antibes, Γαλλία
perierga.gr - Μαγευτικά δρομάκια στον κόσμο!
2. Jerez, Ισπανία
perierga.gr - Μαγευτικά δρομάκια στον κόσμο!

ΣΟΚ! ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...



Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα. Σχεδόν όλο το αίμα αφαιρείται από το κρέας κατά τη σφαγή και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε αίμα σε αυτό που χαρακτηρίζουμε λευκό κρέας.
Μόνο μια εξαιρετικά μικρή ποσότητα αίματος παραμένει εντός του μυϊκού ιστού, στο κρέας που αγοράζουμε από το κατάστημα.
Τι είναι λοιπόν το κόκκινο υγρό που βλέπουμε στο κόκκινο κρέας; Τα κόκκινα κρέατα, αποτελούνται κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από νερό. Το νερό αυτό, αναμιγνύεται με μια πρωτεΐνη που ονομάζεται μυοσφαιρίνη και το αποτέλεσμα είνα ι το κόκκινο υγρό που βλέπουμε.
Στην πραγματικότητα, το κόκκινο κρέας διακρίνεται από το άσπρο κυρίως με βάση τα επίπεδα της μυοσφαιρίνης στο κρέας. Όσο περισσότερη είναι η μυοσφαιρίνη, τόσο πιο κόκκινο είναι το κρέας.
Έτσι τα περισσότερα ζώα με ένα υψηλά επίπεδα μυοσφαιρίνης θεωρούνται ως «κόκκινο κρέας», ενώ τα ζώα με χαμηλά επίπεδα μυοσφαιρίνης, όπως τα πουλερικά, ή χωρίς μυοσφαιρίνη, όπως τα θαλασσινά, θεωρούνται ως λευκό κρέας.

Saturday, May 11, 2013

Exactly!!


Spectacular!





11 Τροφές που σε κάνουν να γερνάς γρηγορότερα! Τις ήξερες;



Όλοι θέλουμε να δείχνουμε νέοι και υγιείς, όμως οι κρέμες και οι θεραπείες δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν εάν δεν τρέφεσαι σωστά. Διάβασε παρακάτω για 11 τροφές που έχεις σίγουρα στη διατροφή σου και...
δεν ήξερες το πόσο κακό μπορούν να κάνουν στο δέρμα και τη φυσική σου κατάσταση. Μερικές από αυτές που ίσως θεωρούσες άκακες, μπορεί να σε σοκάρουν με το πόσο κακό μπορεί να σου κάνουν!






1. Ζάχαρη
Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μια διατροφή πλούσια σε ζάχαρη, σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος. Σε όσα σημεία του σώματος σου υπάρχει περισσότερη απ” ότι θα έπρεπε ζάχαρη, προσκολλάται στο κολλαγόνο, κάνοντας το δέρμα σου να φαίνεται άκαμπτο και σκληρό. Χάνοντας το δέρμα την ελαστικότητα του, οδηγεί σε ρυτίδες.

2. Ακόρεστα Λιπαρά
Όπως και η ζάχαρη, τα περιττά ακόρεστα λιπαρά, κάνουν το δέρμα να φαίνεται άκαμπτο. Τα λιπαρά αυτά (μπορεί να τα βρείτε και ως Trans fats) βουλώνουν και σκληραίνουν τις αρτηρίες και τα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία, με πολλά αρνητικά για τον οργανισμό σου και δυστυχώς επηρεάζοντας και το δέρμα σε μεγάλο βαθμό. Όπως λένε και οι Άγγλοι «A moment on the lips, a lifetime on the hips».. υπερβολικό αλλά δεν είναι κακό να το θυμόμαστε πριν αρχίσουμε τις υπερβολές.

3. Αλάτι
Το αλάτι αφυδατώνει το σώμα. Η αφυδάτωση σε κάνει να αισθάνεσαι κόπωση και να φαίνεσαι κουρασμένος και χωρίς ενέργεια. Ακόμη, το περιττό αλάτι οδηγεί σε προβλήματα στο συκώτι, υψηλή πίεση και επιδρά αρνητικά στον μεταβολισμό των οστών. Οπότε την επόμενη φορά που θα πας να βάλεις λίγο ακόμα αλατάκι στις ήδη αλατισμένες πατάτες ή στον.. γύρο (ναι, το κάνουν πολλοί..) σκέψου το καλύτερα! Και μην ξεχνάς ότι αλάτι υπάρχει σε όλες τις τροφές, οπότε όσο περισσότερο το προσέχεις, τόσο το καλύτερο.

4. Καφές
Ο καφές και τα προϊόντα που περιέχουν καφεΐνη, επίσης σε αφυδατώνουν με τις ίδιες συνέπειες. Οπότε μην το παρακάνεις με τα φραπεδάκια τώρα που έρχεται το καλοκαίρι. Πιες και κανένα χυμό!
5. Γλυκίσματα
Η ζάχαρη που περιέχουν γλυκά και γλυκίσματα προκαλεί φλεγμονές στο δέρμα σου και του προκαλεί την λεγόμενη όψη «φλοιού πορτοκαλιού».

6. Γλυκαντικά
Τα τεχνητά γλυκαντικά και ειδικά εκείνα που περιέχουν ασπαρτάμη, έχουν συσχετιστεί με πονοκεφάλους, πόνους αρθρώσεων και αυξάνουν την επιθυμία σου για γλυκά! Δοκίμασε γλυκαντικά με βάση τη Στέβια που είναι φυσικό προϊόν αλλά και πάλι με μέτρο.

7. Αλκοόλ
Η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, αφυδατώνει το σώμα με όλα τα αρνητικά επακόλουθα που αναφέραμε παραπάνω. Γενικά το αλκοόλ παχαίνει, αφυδατώνει και έχει αρνητικές επιδράσεις τόσο στον εγκέφαλο όσο και στο συκώτι και την καρδιά, οπότε όσο μπορείς να το περιορίσεις, τόσο το καλύτερο. Ειδικά το καλοκαίρι, ο συνδυασμός του με τη ζέστη και τον ήλιο, μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες τόσο για τον οργανισμό όσο και για το δέρμα σου.

8. Ενεργειακά Ποτά
Τα Energy drinks αποδυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών σου 8 φορές περισσότερο από ότι τα αναψυκτικά! Η διάβρωση αυτή είναι που κάνει τα δόντια σου να φαίνονται κιτρινισμένα και άρρωστα.

9. Υδατάνθρακες
Η υπερκατανάλωση υδατανθράκων μπορεί να βλάψει το κολλαγόνο και τις ίνες του δέρματος σου.

10. Τηγανητά
Τα τηγανητά φαγητά, συμβάλουν στη διάσπαση του κολλαγόνου του δέρματος, κάνοντας το σκληρό και άκαμπτο.

11. Αναψυκτικά
Ως ένα ρόφημα πλούσιο σε ζάχαρη, τα αναψυκτικά αφυδατώνουν το σώμα σου, κάνοντας σε να αισθάνεσαι κούραση. Ακόμη και τα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη όμως περιέχουν γλυκαντικές ουσίες (και ορισμένα καφεΐνη) οπότε η κατανάλωση τους θα πρέπει να γίνεται με μέτρο.
Κάτι που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να παραμένει υγιείς και να καίει γρηγορότερα το λίπος, αλλά και το δέρμα μας να παραμείνει νεότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι να πίνουμε πολύ νερό.
Για παράδειγμα ένα άτομο 70 κιλών θα πρέπει να πίνει 2 λίτρα νερό την ημέρα τουλάχιστον. Και όταν λέμε 2 λίτρα νερό, δεν εννοούμε 3 καφέδες, 1 cocacola, 1 red bull και 2 ποτηράκια νερό… Εννοούμε 2 λίτρα καθαρό νερό την ημέρα!
Εάν μπορέσετε να το ακολουθήσετε αυτό και παράλληλα να μετριάσετε τις καταχρήσεις στα παραπάνω 11, θα δείτε μεγάλη διαφορά στην φυσική σας κατάσταση και στην όψη του δέρματος σας. Αξίζει μια μικρή προσπάθεια για μια μεγάλη διαφορά!


SOURCE

I wash the streets from your skin when you come home...



You're heart is served cold 

You're sights are set in perfect stone, 

And when you go you go alone, 

And when you stand you're on your own, 

I wash the streets from your skin when you come home x2 

We're nothing like friends, 
You have no time to lend, 
And if you're guilt then I'm the shame, 
And if I'm hurt then you're the blame 

You wash my trace from your skin and you leave again x2 

Random laid plans, 40 days of one night stands, 
And when you go you go alone 
You walk the cross you made your own 

I wash the streets from your skin when you come home x2

Απίστευτη ανακάλυψη - Σπείρες και άλλα γεωμετρικά σχήματα στην έρημο Καλαχάρι


Μια σχολαστική παρατήρηση του εδάφους επέτρεψε μία απίστευτη ανακάλυψη, και χάρη στη βοήθεια του Google Maps σε τεράστια περιοχή της ερήμουΚαλαχάρι βρέθηκαν δεκάδες σπείρες και άλλα γεωμετρικά σχήματα χαραγμένα στο έδαφος.

Σε συγκρίσιμη σε μέγεθος με τις διάσημες γραμμές Nazca, οι κατευθυντήριες γραμμές της Καλαχάρι είναι πολύ πιο σύνθετες από γεωμετρική άποψη, και θα μπορούσαν να υποδεικνύουν ενδεχομένως την παρουσία μίας αρχαίας πόλης που υπήρχε σε μία σχετικά απέραντη αμμουδιά της Νότιας Αφρικής.
Προς το παρόν, η ανακάλυψη βρίσκεται στην περιοχή που ονομάζεται «verneukpan», στην οποία υπάρχουν μόνο μερικές αφιλόξενες αλυκές της Αφρικής.
Για πάνω από ένα χρόνο, ο νεαρός Ολλανδός ερευνητής Jaimy Visser ερευνά αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο, χρησιμοποιώντας το Google Maps ως μέρος της εργασίας του.
Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί περισσότερες από 900 τοποθεσίες πιθανού ενδιαφέροντος από αρχαιολογικής άποψης, αλλά η ανακάλυψη των σπειρών της ερήμου Καλαχάρι είναι εκείνες που έχουν προκαλέσει το περισσότερο ενδιαφέρον.
Ο Visser, κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, έχει εντοπίσει πολλές ανεξήγητες κυκλικές δομές, σημειώνοντας ότι σχεδόν όλες βρίσκονται σε περιοχές της ερήμου οι οποίες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.
Ειδικότερα, οι κατευθυντήριες γραμμές της Καλαχάρι έχουν αξιοσημείωτες ομοιότητες και χαρακτικά όπως της Knowth, Newgrange, η της Μάλτα και διάφορες άλλες προϊστορικές θέσεις, όπου η παρουσία του συμβόλου της σπείρας είναι κυρίαρχη.
Η περιοχή στην οποία βρίσκονται τα geoglyphs είναι αρκετά μεγάλη σχεδόν 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, και με επιπλέων γεωμετρικά σχήματα που αναπτύσσονται σε πρόσθετη έκταση 30 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Αυτό είναι το σχόλιο που ο Jaimy Visser έχει κυκλοφορήσει για την ανακάλυψή του.
"Έντοπίστηκαν εκατοντάδες ερείπια σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου, αλλά αυτές οι σπείρες είναι σίγουρα η μεγαλύτερη ανακάλυψη που έχω δει ποτέ, επειδή περιλαμβάνει ένα σημαντικό σύμβολο για πολλούς αρχαίους πολιτισμούς του πλανήτη μας, και δεν νομίζω ότι μπορούμε να αποκλείσουμε ότι είναι παλιά, πολύ παλιά."
Για να παρατηρήσουμε άμεσα τις σπείρες στο Google Maps απλά εισάγετε τις ακόλουθες συντεταγμένες:
-30 ° 0 '21 .64 ", +21 ° 6 '21.69"
Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των εικόνων, μίλησε ο Μιχαήλ Tellinger, ο διάσημος ανεξάρτητος ερευνητής της αρχαίας αρχαιολογίας:
"Μπράβο παιδιά, αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα και μια σελίδα για την συναρπαστική κατανόηση των αρχαίων πολιτισμών στη Νότια Αφρική. Είναι μια ανακάλυψη τόσο σημαντική όσο και αυτή των Γραμμές Νάζκα. Μπορεί να έχουν βρει αποδείξεις της χαμένης πόλης της Καλαχάρι."
Τώρα απλά πρέπει να περιμένουμε για την τελική επιβεβαίωση από τους αρχαιολόγους.

VIDEO



SOURCE

Friday, May 10, 2013

F-18 σπάει το φράγμα του ήχου - Δείτε το βίντεο

Image

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πως ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-18, σπάει μπροστά σε κόσμο το φράγμα του ήχου. Ειλικρινά το θέαμα είναι 

άκρως εντυπωσιακό !!





ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! Διαβάστε τη περιεχέι μια οδοντόκρεμα; Με τι πλένουμε τα δόντια μας;



Καθημερινά οι οδοντόκρεμες εξελίσσονται. Σήμερα έχουμε οδοντόκρεμες κατά της πλάκας, της τερηδόνας, της ουλίτιδας, για λεύκανση, για ευαίσθητα δόντια, λευκές, με ρίγες, ακόμα και με γεύση βοδινού για τα σκυλιά.

Ας δούμε αναλυτικά τα συστατικά μιας οδοντόκρεμας του εμπορίου και ας βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Η οδοντιατρική φιλοσοφία δεν απέχει πολύ από την ιατρική φιλοσοφία.

Δυστυχώς και οι δύο προσανατολίζονται στη θεραπεία και όχι τη πρόληψη. Η προσπάθεια πρόληψης των οδοντιατρικών παθήσεων θα έπρεπε να είναι στραμμένη προς την υγιεινή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα, που εξ'ορισμού είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο project.

Οι οδοντόκρεμες καθαρίζουν τα δόντια και αφαιρούν τη πλάκα, γεγονός που είναι πλεονέκτημα, αλλά αν επιθυμείτε να διατηρήσετε τα δόντια σας σε καλή υγεία, ίσως οι οδοντόκρεμες και να μη σταθούν οι καλυτεροι σύμμαχοι σας.

Ο λόγος; Μια σύγχρονη οδοντόκρεμα περιέχει τα εξής:

Αποκάλυψη Αντισυνταγματάρχη Richard French: "Περιγράφει Συναντήσεις UFO κάτω από το νερό και τα όντα που εργάζονταν σε αυτό"



Την 3η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο Αντισυνταγματάρχης Richard French βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (υπηρέτησε 29 και 1/2 χρόνια) περιγράφει μια συνάντηση υποβρύχιου UFO και τα όντα που εργάζονταν σε αυτο.

Thursday, May 9, 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...



O Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για όσα έχει επιτύχει στους τομείς της αιολικής και ηλιακής ενέργειας και στις εναλλακτικές μορφές καυσίμου που παράγει, χρησιμοποιώντας σάπια φρούτα, σακχαροκάλαμο και νερό με την μορφή υδρογόνου
Δείτε το όλο και δε θα χάσετε !

Αυτό πάει να πει γκαντεμιά με τα όλα της!



Γνωστές και άγνωστες προκαταλήψεις που όμως φέρνουν γρουσουζιά

1. Σπάσιμο καθρέφτη
2. Όταν ρίχνεις αλάτι κάτω
3. Να βάζεις τα παπούτσια στο τραπέζι
4. Να σκορπάς τους σπόρους
5. Να υπογράφεις με κόκκινο μελάνι
6. Να ανοίγεις ομπρέλα μέσα σε ένα σπίτι
7. Να μην κοιτάς τον άλλο στα μάτια όταν κάνει πρόποση
8. Να μην πίνεις μετά την πρόποση
9. Να πατάς τις γραμμές
10. Να μαζεύεις ένα σεντ από κάτω
11. Να περνάς κάτω από σκάλα
12. Να σηκώνεσαι από την αντίθετη πλευρά που ξάπλωσες
13. Να αφήνεις ένα καπέλο στο κρεβάτι
14. Να χαιρετάς με λάθος χέρι

VIDEO:

It's gif time!