Friday, June 21, 2013

Οι "Μητέρες της Μαριχουάνας" σοκάρουν τις ΗΠΑ



Ομάδα γυναικών υποστηρίζει ότι η Μαριχουάνα, τις κάνει καλύτερες μητέρες. Η στάση τους προκαλεί αντιδράσεις (Vid+Pics)


Αυτοαποκαλούνται "Marijuana Moms" (Μητέρες της Μαριχουάνας). Πρόκειται για μια ομάδα γυναικών, οι οποίες καπνίζουν μαριχουάνα  προκειμένου να χαλαρώσουν ή να αντιμετωπίσουν χρόνιους πόνους, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι κάνει καλό στην οικογενειακή τους ζωή.
Οι μητέρες αυτές κατοικούν στο Beverly Hills και χρησιμοποιούν τη μαριχουάνα στις σαλάτες τους, όταν μαγειρεύουν ακόμα και στο γάλα που πίνουν!
Η 53χρονη Cheryl Shuman, μητέρα δύο παιδιών αναφέρει ότι αποστολή της ομάδας είναι να δείξει στον κόσμο ότι το κάπνισμα μαριχουάνας κάνει... καλύτερους γονείς και  συζύγους.
"Ερχόμαστε  αντιμέτωποι με ανθρώπους που λένε ότι η μαριχουάνα δεν κάνει καλό. Εμείς λέμε ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κάνει κάλο στους γονείς και στα μέλη της  κοινωνίας που τη χρησιμοποιούν", δήλωσε η 53χρονη στη  Daily Mail
Μια από τις "μητέρες", η 37χρονη January Thomas αναφέρει ότι κάνει χρήση τουλάχιστον πέντε φορές την ήμερα ακόμα και όταν  φροντίζει τη μόλις δυο ετών κόρη της  Zenna. Μάλιστα μπορεί να κάνει χρήση ακόμα και όταν της διαβάζει παραμύθια!

"Η μαριχουάνα με κάνει  καλύτερη και πιο δημιουργική μητέρα" δήλωσε η Thomas σε συνέντευξή της στη Barcroft TV.
Μια άλλη μητέρα αναφέρει ότι έσωσε ακόμα και το γάμο της κάνοντας χρήση μαριχουάνας. Μάλιστα ο σύζυγός της τυχαίνει να είναι αστυνομικός!
Πρόκειται για τη ν 40χρονη Simmi Dhillon, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το 2003. Αυτό της άφησε χρόνια προβλήματα υγείας. Οι γιατροί της είχαν συνταγογραφήσει αρκετά παυσίπονα, ωστόσο βρήκε λύση μέσω της μαριχουάνας.

"Όταν βρήκα την ιατρική μαριχουάνα η ζωή μου άλλαξε"  είπε Huffington Post  και πρόσθεσε "Τώρα μπορώ να μιλήσω με τον δεκάχρονο  γιο μου για τα ναρκωτικά και να είμαι  απόλυτα ειλικρινής. Πριν ήμουν σαν ζόμπι με τα παυσίπονα που έπαιρνα."
Η μαριχουάνα είναι παράνομη στην Καλιφόρνια χωρίς ιατρική συνταγή, ενώ η στάση των "μητέρων" έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.