Tuesday, April 30, 2013

Ο Αρτέμιος Σώρρας στο MEGA TV Cyprus (26/4/2013)



Η απαίτηση που πρέπει να έχει ο κάθε Κύπριος πολίτης είναι να μας δώσει η Κυβέρνηση επίσημα και εγγράφως μια απάντηση.
Τι έγινε με τον έλεγχο των προτάσεων της E.N.D. και του κ. Αρτέμη Σώρρα;
Εδώ και 8 μήνες οι αρμόδιοι του Κράτους μαζί με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας αποφεύγουν να απαντήσουν ενώ είναι πλέων εξόφθαλμο ότι οι προσφορές είναι αληθινές. Όλα τα επίσημα έγγραφα της E.N.D. έχουν παραδοθεί σε όλους τους βουλευτές, πολιτικούς, Γενικό Εισαγγελέα, Αρχιεπίσκοπο, Πρόεδρο Βουλής και Πρόεδρο Κυπριακής Δημοκρατίας. Έχουν πρωτοκολληθεί από τις αρμόδιες αρχές του Κράτους και με την άρνησή τους να απαντήσουν, δημιουργούσαν ένα πέπλο μυστηρίου ενώ μπορούσαν πολύ απλά να κοινοποιήσουν στον λαό τα αποτελέσματα του ελέγχου.
Δεν χρειάζεται κάποιος Sherlock Holmes να μας διαλευκάνει το μυστήριο. Είμαστε μάρτυρες μπροστά σε ένα έγκλημα προδοσίας πολύ χειρότερο από οποιονδήποτε άλλο διαπράχθηκε στην Κύπρο.
Προφανώς και στηρίζουμε απολύτως τον Έλληνα Αρτέμη Σώρρα και απαιτούμε ακριβώς αυτό που ζητούν οι εξαίρετοι άνθρωποι της E.N.D .
Οι αρμόδιοι του Κράτους να μας δώσουν εγγράφως το πόρισμα νόμιμου ελέγχου για όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν μέχρι τώρα από τον οργανισμό END NATIONAL DEBT.