Friday, June 28, 2013

Η μυστηριώδης λίμνη με τους 600 σκελετούς!

diaforetiko.gr : Roopkundlake5029m ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Η μυστηριώδης λίμνη με τους 600 σκελετούς!
H λίμνη βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή των μακρινών Ινδιών, Uttarakand, στα Ιμαλάια Όρη, σε υψόμετρο 5.000 μ.
Ουσιαστικά αποτελεί έναν τάφο τεραστίων διαστάσεων που φιλοξενεί τουλάχιστον 600 κουφάρια, που κανείς μέχρι σήμερα δεν δύναται να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα: σε ποιούς ανήκαν και πως βρέθηκαν εκεί.

Thursday, June 27, 2013

nice pieces of ART!!


Higher Perspective !!




Anonymous releases private NSA documents regarding spying

                        

Greetings Netizens, and Citizens of the world.

Anonymous has obtained some documents that "they" do not want you to see, and much to "their" chagrin, we have found them, and are giving them to you.
These documents prove that the NSA is spying on you, and not just Americans.  They are spying on the citizens of over 35 different countries.
These documents contain information on the companies involved in GiG, and Prism.
Whats GiG you might ask? well...

 The GIG will enable the secure, agile, robust, dependable, interoperable data sharing environment for the Department where warfighter, business, and intelligence users share knowledge on  a global network that facilitates information superiority, accelerates  decision-making, effective operations, and Net-Centric transformation.

Like we said, this is happening in over 35 countries, and done in cooperation with private businesses, and intelligence partners world wide.
We bring this to you, So that you know just how little rights you have.  Your privacy and freedoms are slowly being taken from you, in closed door meetings, in laws buried in
bills, and by people who are supposed to be protecting you.

Download these documents, share them, mirror them, don't allow them to make them disappear.  Spread them wide and far.  Let these people know, that we will not be silenced, that we will not be taken advantage of, and that we are not happy about this unwarranted, unnecessary, unethical spying of our private lives, for the monetary gain of the 1%.

And now, the candy: http://thedocs.hostzi.com/

Mirrors:
http://t.co/XVlZQ53Zhp
http://t.co/JYUHrhi3Ue
http://t.co/qR9PRzySbq
http://t.co/yGw2sP976W
http://t.co/MrmBj4kma5

We are Anonymous
We do not forgive
We do not forget
and by now,
You should expect us

Tuesday, June 25, 2013

10 άχρηστες αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες

diaforetiko.gr : axrista600 77151 54O0M9 10 άχρηστες αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες
1. Αν χτυπηθείτε από κεραυνό, η θερμοκρασία του δέρματος σας φτάνει έως και 28.000 βαθμούς Κελσίου. Θερμοκρασία μεγαλύτερη από την επιφάνεια του Ήλιου.
2. Αν φτιάξετε το οικογενειακό δέντρο σας πίσω 25 γενιές, θα έχετε 33.554.432 άμεσους πρόγονους. Χωρίς αιμομιξίες φυσικά
3. Η μέση απόσταση μεταξύ αστεριών στον ουρανό είναι 20 εκατομμύρια μίλια.
4. Ένα σύγχρονο διαστημόπλοιο θα χρειαζόταν 70.000 χρόνια για να φτάσει στο κοντινότερο αστέρι στη γη.
5. Αν ανοίξεις ένα πηγάδι μέχρι το κέντρο της Γης και ρίξεις ένα τούβλο, θα χρειαστεί 45 λεπτά για να φτάσει στο κατώτατο σημείο: -6437.4 χλμ.
6. Το μέλι είναι η μόνη τροφή που καταναλώνεται από τους ανθρώπους από την οποία δεν αποβάλλεται τίποτα από τον οργανισμό.
7. Το αλφάβητο της Χαβάης έχει μόνο 12 γράμματα.
8. Ένας γάιδαρος μπορεί να βυθιστεί σε κινούμενη άμμο, αλλά ένα μουλάρι δεν μπορεί.
9. Κάθε φορά που φτερνίζεστε η καρδιά σας σταματά για ένα δευτερόλεπτο.
10. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δεν φόραγε ποτέ κάλτσες.

Τα γυαλιά που προστατεύουν από τις κάμερες παρακολούθησης


Σε έναν κόσμο γεμάτο από κάμερες παρακολούθησης που εισβάλλουν στην προσωπική μας ζωή, η μοναδική άμυνα έρχεται μέσω της τεχνολογίας... Και συγκεκριμένα, μέσω των ειδικών γυαλιών που παρουσίασε πρόσφατα το National Institute of Informatics της Ιαπωνίας. Τα συγκεκριμένα γυαλιά μπλοκάρουν τους αλγόριθμους στο σύστημα face-detection των συστημάτων παρακολούθησης και εγγυώνται ότι κανείς δεν πρόκειται να φωτογραφήσει το πρόσωπό μας χωρίς την έγκρισή μας.

Τα κουνούπια δεν τους τσιμπάνε όλους!

perierga.gr - Γιατί κάποιους τους τσιμπούν τα κουνούπια και άλλους όχι!Η σκηνή είναι οικεία σε όλους μας: δέκα άνθρωποι μαζεμένοι στον ίδιο χώρο, κάποιοι θα γίνουν… σουρωτήρι από τα τσιμπήματα των κουνουπιών μέχρι να περάσει η βραδιά, ενώ άλλους ούτε που θα τους… κοιτάξουν τα ενοχλητικά αυτά έντομα. Όταν αυτό γίνεται συνεχώς, παύει να αποτελεί σύμπτωση – και έρχεται η επιστήμη να εξηγήσει το γιατί. «Ένας στους δέκα ανθρώπους είναι ιδιαίτερα ελκυστικός για τα κουνούπια, όχι για λόγους επιβίωσης, αλλά για λόγους αναπαραγωγής», λέει ο δρ Τζέρι Φ. Μπάτλερ, ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Εντομολογίας & Νηματολογίας του Πανεπιστημίου της Φλώριντα.

Friday, June 21, 2013

Οι "Μητέρες της Μαριχουάνας" σοκάρουν τις ΗΠΑ



Ομάδα γυναικών υποστηρίζει ότι η Μαριχουάνα, τις κάνει καλύτερες μητέρες. Η στάση τους προκαλεί αντιδράσεις (Vid+Pics)

Thursday, June 20, 2013

Εξωγήινη εισβολή: Είμαστε έτοιμοι;


Έχουμε διαβάσει βιβλία, έχουμε δει ταινίες (Ο πόλεμος των κόσμων, Ημέρα Ανεξαρτησίας), όμως όλα είναι επιστημονική φαντασία, σωστά; Μπορεί και όχι. Η επιστήμη λέει ότι οι εξωγήινοι μπορεί να είναι πολύ αληθινοί και μπορεί να μην είναι τόσο καλοί όσο ο Ε.Τ. Η ηθοποιός Michelle Rodriguez (Avatar, S.W.A.T.) συγκεντρώνει τους κορυφαίους επιστήμονες, στρατιωτικούς ειδήμονες στην στρατηγική και συγγραφείς για να μας απαντήσουν, μέσα από τη δραματοποίηση, τί θα συνέβαινε εάν κι όταν μας επιτεθούν εξωγήινοι.

Εξωγήινη εισβολή: Είμαστε έτοιμοι;

Καλως ήρθατε στη σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής 2011, Curiosity του Discovery Channel.

Περισσότερο από μια σειρά ντοκιμαντέρ, το Curiosity είναι μια περιπέτεια ανακάλυψης, μια αποστολή να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πιο προκλητικά ερωτήματα της ζωής.

Υποβάλλει ένα ερώτημα και απαντά στα πιό θεμελιώδη ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα. Κάθε επεισόδιο του Curiosity εστιάζει σε μια ερώτηση που αφορά την επιστήμη, την τεχνολογία και την κοινωνία. Κι όπως συμβαίνει πάντοτε, η μια ερώτηση καταλήγει σε αρκετές ακόμη κάνοντας το κάθε επεισόδιο μια πλούσια εμπειρία.


21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, 7:00-15:00 (ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ), ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ !!!


Στις 21 Ιουνίου του 2013, φαίνεται να υπάρχει ένα σχέδιο (μέσω δορυφορικών μεταδόσεων ή κάποιου αστρικού ραδιοκύματος) να πλημμυριστεί το Internet από χιλιάδες Παρασιτικές Οντότητες από τις 7:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι (τοπική ώρα). Φόρουμς,
Συνομιλίες μέσω Skype, Email, Facebook κτλ, καθώς και όσοι χρήστες τους είναι συνδεδεμένοι σε αυτά είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστούν αρνητικά, αναφέρει ένα μύνημα που προειδοποιεί την ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο!

Πιστεύετε - δεν πιστεύετε την παραπάνω προειδοποίηση, δεν έχετε να χάσετε τίποτα μένοντας μακριά από τους υπολογιστές σας και τα κινητά σας που συνδέονται στο Internet για αυτές της λίγες ώρες. ''Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά'' λέει η παροιμία, ''δεν έχεις να χάσεις τίποτα, μόνο να κερδίσεις'' λέμε εμείς και που ξέρεις... αυτή η μικρή αποτοξίνωση από τον ψηφιακό χώρο ίσως σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις μερικές στιγμές παραπάνω στο πραγματικό κόσμο. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!

Καρκινογόνος ουσία στις κάψουλες του εσπρέσο


Ο καφές που φτιάχνεται σε μηχάνημα με κάψουλες, περιέχει πολλαπλάσια συγκέντρωση από φουράνιο –ένα τοξικό, καρκινογόνο συστατικό- από αυτόν που φτιάχνουν οι απλές καφετιέρες. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις βρέθηκαν στις..
κάψουλες του εσπρέσο. Η μελέτη έγινε από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal Food Chemistry» και στο site του Εθνικού Ιδρύματος Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ισπανίας.

Έξυπνες λύσεις σε απλά πράγματα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που πνιγόμαστε κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό θέλοντας να αντιμετωπίσουμε απλά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν στην κουζίνα μας ή όταν ασχολούμαστε με κάποιες οικιακές δραστηριότητες και δεν γνωρίζουμε τη λύση στο πρόβλημα. Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί θα σας δείξει τον τρόπο που θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη…

Thursday, June 13, 2013

Pioneer System removal of harmful substances from cigarettes (NicoPal G. Giolva's System II).



Five reasons
 to use the system NicoPal:
  • It does not alter the aroma and taste of tobacco
  • It is a unique method, internationally patented - NO PCT WO-96/31255 - with known Greek and international documents
  • Demonstrably reduces the rate of harmful substances than cigarettes
  • It cleans the lungs and increases stamina
  • Smoking does not leave annoying smells and ensures a healthier environment for active and passive smokers
The device NicoPal and special herbal liquid is available exclusively from dealers listed on this website


Substance Before the treatmentAfter treatmentRate
Hydrogen
8.4303.991,652,65%
Methane
1.337,6549,8658,89%
Carbon Monoxide
24.81712.97447,72%
Carbon Dioxide40.86921.63547,06%
Ethylene245,24158,17- 35,50%
Ethane
265,27111,6657,91%
Acetylene40,72629,35927,91%
Propane194,8695,20651,14%
Reducing Sugars9,875,1- 48,33%
##############   
Oxygen
153.464168.795+ 9,99%
Nitrogen
611.709623.917+ 2,00%

The measurements shown in the above table were made by a specialized laboratory of Public Power Corporation  and by the National Tobacco Institute of Greece (Drama).

100 καλύτερες φωτογραφίες UFO


 Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις εκατό καλύτερες φωτογραφίες απο θεάσεις UFO που έχουν τραβηχτεί ποτέ...




>> source

True words


18 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για το τσιγάρο!

«Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα. Εγώ το ‘χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές», υποστήριζε ο αμερικανός συγγραφέας Mark Twain. Εσείς πώς τα πάτε με τον ύπουλο αυτό εθισμό;
perierga.gr - 18 πράγματα που δεν ξέρουμε για το τσιγάρο!

Liked it!


Wednesday, June 12, 2013

Ο Τράγκας αποκαλύπτει για τους αεροψεκασμούς στον ΣΚΑΙ


Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι να απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσης...

Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν; Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν...με φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;

Γιατί πύκνωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της Τρόικας;

Καλεσμένοι οι καθηγητές Γούδης και Κατσαρός. Και μία πρότασης. Θα εκλείψει τελείως το θέμα αν την ώρα που πετάει ένα αεροπλάνο και εφόσον έχει απομακρυνθεί ένα άλλο αεροπλάνο στον ίδιο αεροδιάδρομο μαζέψει δείγμα και γίνει ανάλυσης. Αν το δείγμα είναι υδρατμοί εκλείπει η θεωρία ως συνωμοσιολογική.

Επίσης δείγμα σε παγετώνας κάπου στην Αλάσκα έδωσε 6.000 φορές περισσότερο αλουμίνιο ενώ το ίδιο δείγμα προ 30 ετών δεν είχε δείξει τίποτα. Χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή στο ευρύτερο κοντινό περιβάλλον.

Δείγματα αίματος εκατομμυρίων ανθρώπων δείχνουν βαρέα μέταλλα χωρίς να ζουν κοντά σε εργαστάσια.Τι γίνεται ? Πόθεν συγκεντρώνονται τα μέταλλα αυτά εις βιολογικούς οργανισμούς; Από το νερό; Εκ του αέρος;



Είναι μία ακόμα συνωμοσιολογική θεωρία;

Βέβαια αυτά μας έλεγαν και για τις παρακολουθήσεις και βγήκε ο άνθρωπος που έφτιαξε το μηχάνημα της NSA και είπε ότι έχει κάνει παρακολουθήσεις και στην Ελλάδα.

Τράγκας εκπομπή Ελεύθερος σκοπευτής 9/6/2013


VIDEO:


>> source

ΗΠΑ: «Ναι» στην παρακολούθηση από το 62% των πολιτών


Η πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρεί ότι το ομοσπονδιακό πρόγραμμα παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα αποτελεί αποδεκτό μέσο έρευνας για την "τρομοκρατική" απειλή, παρά την παραβίαση της ιδιωτικής σφαίρας των ατόμων.

Το 56% των ερωτηθέντων εγκρίνει την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών εκατομμυρίων Αμερικανών, έναντι 41% που θεωρεί αυτή την πρακτική "απαράδεκτη", σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εφημερίδα Washington Post και το ινστιτούτο Pew.

Συνολικά, το 62% των Αμερικανών θεωρεί ότι είναι σημαντικό η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ερευνά για την ύπαρξη τρομοκρατικών απειλών, παρά την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των προσώπων. Το 1/3 των ερωτηθέντων έχει αντίθετη γνώμη.

Το 45% θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει όλες τις δραστηριότητες των αμερικανών πολιτών στο Ιντερνετ για να εμποδίσει την εκδήλωση τρομοκρατικών ενεργειών, ενώ το 52% θεωρεί ότι μία τόσο προχωρημένη παρακολούθηση δεν θα έπρεπε να είναι δυνατή.


>> source

Τρόποι αποφυγής παρακολούθησης από την ΝSA


ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

Επειδή ο κόσμος ξαφνικά ανακάλυψε τον "τροχό" και μόλις τώρα...έμαθε ότι παρακολουθείται κάθε μέρα το Wired δημοσιεύει κάποιους τρόπους για να αποφύγετε την καταγραφή σας. Πάντως το σκοπό τους τον πέτυχαν πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν παράνομοι, για να έχουμε ιδιωτική ζωή! Και έπεται συνέχεια.

Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της ..προηγούμενης εβδομάδας αναφορικά με την αποκάλυψη της δράσης της μυστικής υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) εις βάρος εκατομμυρίων Αμερικανών πολιτών, έχει γίνει πλέον συνείδηση πως η παρακολούθηση των πολιτικών επικοινωνιών από τις κρατικές υπηρεσίες δεν αποτελεί συνωμοσιολογική φαντασία, αλλά απτή πραγματικότητα.

Αυτό όμως που πρέπει επίσης να γνωρίζει κανείς είναι πως δεν έχει έρθει και το τέλος της ιδιωτικότητας και της ατομικής ελευθερίας: απλά καθίσταται πλέον απολύτως σαφές το γεγονός ότι οφείλουμε όλοι να αρχίσουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να δημοσιοποιήσουμε ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες στα διάφορα δίκτυα επικοινωνίας.

Μερικές απλές μέθοδοι είναι αρκετές για να μας προστατέψουν από κάθε είδους ανεπιθύμητους υποκλέπτες:

1.Όταν θέλετε να συνομιλήσετε ή να μοιραστείτε πληροφορίες διαδικτυακά, αποφύγετε τα υψηλού προφίλ chat forums και άλλους μεγάλους παρόχους και προτιμήστε τα start-ups, τα οποία δεν έχουν ακόμη καταγραφεί και αποδελτιωθεί από το Google, τη Microsoft και τη Yahoo. Έτσι θα μειώσετε τις πιθανότητες να πέσετε θύμα παρακολούθησης.

2.Θες να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς, αλλά έχεις λόγους να φοβάσαι να το κάνεις με το συμβατικό τρόπο; Κανένα πρόβλημα: πρώτα απ' όλα, άφησε όλες τις συσκευές σου επικοινωνίας στο σπίτι (κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ, λάπτοπ), καθότι δεν υπάρχει πλέον συσκευή που να μην επικοινωνεί αδιαλείπτως μέσω GPS με κάποιο δορυφορικό σύστημα. Επίλεξε ένα σκιερό μέρος της πόλης και συγκεκριμένα κάποιο που να παρακολουθείται από παλαιάς τεχνολογίας κάμερα παρακολούθησης. Αγόρασε ένα κινητό τηλέφωνο με προπληρωμένη κάρτα και φρόντισε να πληρώσεις με μετρητά. Αφαίρεσε τη μπαταρία του, πήγαινε σε ένα μικρό, διακριτικό καφέ, επανατοποθέτησέ τη, ενεργοποίησε το τηλέφωνο, πραγματοποίησε την τηλεφωνική σου κλήση, εν συνεχεία απενεργοποίησε και πάλι τη συσκευή και αφαίρεσε τη μπαταρία. Κατ' αυτό τον τρόπο, η ολιγόλεπτη χρήση του τηλεφώνου δεν επιτρέπει σε κάποιον να εντοπίσει την κλήση και να καταγράψει το περιεχόμενό της.

3.Πέντε σημαντικές λέξεις που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς: τα cookies εντοπίζουν τα πάντα. Καθιστούν εντοπίσιμη την τοποθεσία σου, καθώς και τις ιστοσελίδες που επισκέπτεσαι. Ωστόσο, είναι φύσει αδύνατον να αφαρέσεις όλα τα cookies από τον προσωπικό σου υπολογιστή. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσεις την ίδια προαναφερθείσα διαδικασία: αγόρασε μετρητοίς ένα φτηνό τάμπλετ ή λάπτοπ, αφαίρεσε την μπαταρία, πήγαινε σε ένα καφέ, επανατοποθέτησέ τη, φτιάξε ένα λογαριασμό μέιλ με ψευδή στοιχεία, στείλε ό,τι επιθυμείς να στείλεις, καθάρισε τα cookies, σβήσε το ιστορικό περιήγησης, απενεργοποίησε τον υπολογιστή και αφαίρεσε τη μπαταρία.

Τα παραπάνω τρία τεχνάσματα αποφυγής του εντοπισμού των συσκευών σας, αν και δεν αφαιρούν εντελώς το προσωπικό σας «αποτύπωμα», παρ' όλα αυτά μειώνουν σε σημαντικό βαθμό την πιθανότητα να σας εντοπίσουν οι λάθος άνθρωποι.

Φυσικά αν τα κάνετε όλα αυτά, θα σας χαρακτηρίσουν Αρσέν Λουπέν και πιθανότατα να σας παρακολουθούν ακόμα πιο στενά, γιατί θα τους κινήσετε υποψίες.


>> source

Ένας άλλος κόσμος [Ηλιόσποροι 2013] :: VIDEO ::


Αυτή τη στιγμή στο πλανήτη παρατηρείται μια κοινωνικά άνιση κατανομή (και συσσώρευση) του πλούτου, διόγκωση των κοινωνικών ανισοτήτων, περιορισμός βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, καθώς και μια άνευ προηγουμένου εξάντληση των φυσικών πόρων. 

Tuesday, June 11, 2013

Δεν θα πιστέψετε τι βλέπετε! (10λεπτο βίντεο)



Ένα βίντεο που κάνει «θραύση» στο facebook και θα σας καθηλώσει για 10 λεπτά!
Μαγικές στιγμές από extreme sports και όχι μόνο, στιγμιότυπα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και σκηνές που είναι πέρα για πέρα πραγματικές!
Για τους λάτρεις του αθλητισμού, το πιο εντυπωσιακό θέαμα…
Αξίζει την προσοχή σας!

VIDEO:

Long jump??


Monday, June 10, 2013

Marijuana Prohibition Now Costs The Government $20 Billion A Year



NEW YORK -- Marijuana prohibition now costs state and federal government as much as $20 billion a year, an economist told The Huffington Post -- and legalization efforts are only just beginning to chip away at that.

Sunday, June 9, 2013

Οι Μασόνοι μιλούν στο Νάσιοναλ Τζεογκράφικ (National Geographic)


Για πρώτη φορά Μασόνοι του Λονδίνου μιλούν στην κάμερα του Νάσιοναλ Τζεογκράφικ για το τί είναι ,τί πιστεύουν και τί εκπροσωπουν.Ανάμεσά τους ένας ιερέας! αλλά και κάποιες γυναίκες.Οι Μασονικές στοές παραδοσιακά δέχονταν μόνο άνδρες,αλλά αυτό αλλάζει.

Γιατί οι Μασόνοι κατηγορούνται για συνωμοσίες για τον έλεγχο του κόσμου μέχρι δολοπλοκίες και δολοφονίες;Στο ντοκιμαντέρ ακούγονται απόψεις και από τις δύο πλευρές,με τους Μασόνους να υπερασπίζονται τον εαυτό τους.

Ρε μάγκες, μπας και «τρέχουμε» πίσω στη λίρα;


Ε, ΔΕΝ μπορείς ρε κύριε, να είσαι ήδη και με... διεθνή βούλα χρεοκοπημένος και «αδειούχος» επαίτης στις αυλές ληστρικών εταιρειών κεφαλαίου... δεν μπορείς να έχεις μεγάλο κομμάτι του λαού σου να σιτίζεται από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και τα συσσίτια...
να κρατάς την ανεργία στο χέρι σου γνωρίζοντας ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό έτοιμο να εκραγεί χωρίς να μπορείς να τον πετάξεις από το χέρι σου ή να κάνεις προσπάθεια να τον αχρηστεύσεις... να έχεις δηλαδή όλα αυτά που αποτελούν ντροπή και όνειδος για ένα κράτος που θέλει να λέγεται σύγχρονο και ευρωπαϊκό, κι εσύ να διαγκωνίζεσαι και να εξαντλείσαι σε παλαιοκομματικές και μικροπολιτικές για τον έλεγχο των... καρέκλων:
Είτε αυτές είναι της Κεντρικής Τράπεζας, είτε των ημικρατικών οργανισμών!
Κι όμως κύριοι, αυτή τη φορά δεν πρέπει ο πολίτης, που βιώνει απίστευτες στιγμές απόλυτου εξευτελισμού και κατάντιας, να σας καλέσει απλά να παύσατε πυρ και να... βασιστεί στον πατριωτισμό του κάθε ενός από εσάς κατά πόσον θα ανταποκριθεί.
Αυτή τη φορά, ίσως ο πολίτης, επιτέλους... ξυπνήσει. Και αφού αποφασίσει να αποτινάξει από πάνω του κομματικά ή ιδεολογικά δεσμά και συναισθηματισμούς, ομαδικά πλέον να κινηθεί προς το αυτονόητο: Να απαιτήσει με κάθε τρόπο, την άμεση αποπομπή από την πολιτική ζωή όσων κατέστρεψαν τη ζωή και την πατρίδα του. Αλλά και αυτών, των αναίσχυντων -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται- που συνεχίζουν επί ερειπίων τον ελεεινό χαβά τους, επιχειρώντας να κτίσουν νέα ή να διαφυλάξουν τα παλιά, ακόμα και επί καμένης γης, «βασίλειά» τους.
Προσοχή: Εάν και εφόσον... συνέλθει ο λαός από τον λήθαργο και το κομματικό αναισθητικό που τον κρατούν «ναρκωμένο», άρα και βολικό στις πολιτικές αλχημείες και αισχρότητες του οποιουδήποτε, τότε... αντίο πολιτικό σύστημα, όπως σε γνωρίζουμε σήμερα: Ενα σύστημα που αντί να παράγει πολιτική, παράγει σκέτο... δηλητήριο, ρουσφέτι και διαπλοκή. Ενα σύστημα που αντί να υπηρετεί με αφοσίωση τη δημοκρατία και την ισότητα, υπηρετεί προσωπικά, πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Υποψία: Κοροϊδεύαμε τους... καλαμαράδες ότι θα «φουντάρουν» και θα πάνε πίσω στη δραχμή, αλλά φαίνεται ότι εμείς θα «τρέξουμε» πιο γρήγορά τους για να... συναντήσουμε την λιρούαν μας!

Friday, June 7, 2013

Kayangan Lake: Η ομορφότερη εξωτική λίμνη!

Δεν είναι τυχαίο που ονομάζεται «Γαλάζια Λίμνη» ούτε το γεγονός ότι θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ξεπηδήσει από σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας. Ίσως, μάλιστα, να μπορούσε κάποιος να πει ότι η σύγχρονη τεχνολογία και τα ειδικά εφέ… έβαλαν και λίγο το χεράκι τους στο τελικό αποτέλεσμα.
perierga.gr - Kayangan Lake : Ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης!

Tuesday, June 4, 2013

Μέλισσες ρομπότ που χρησιμοποιούνται για την επικονίαση των καλλιεργειών από τη Monsanto


Οι επικονιαστές διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην αναπαραγωγή των φυτών. Όταν τρώτε ένα αμύγδαλο, ένα τεύτλο, καρπούζι, ή ακόμα και όταν πίνετε τον καφέ σας, στην πραγματικότητα δοκιμάζεται τον καρπό της αρχαίας σχέσης μεταξύ των λουλουδιών και της επικονίασης των μελισσών.

Δυστυχώς, στη δεκαετία του ενενήντα, η υγεία των μελισσών, σε όλο τον κόσμο, ήταν σε κίνδυνο λόγω της αύξησης σημείων δοκιμής των νέων τοξικών φυτοφαρμάκων, που δημιουργήθηκαν από εταιρείες όπως η Shell και η Bayer.

Τα προβλήματα της μόλυνσης θα πρέπει επίσης να προσθέσω ότι, λόγω της ολοένα και πιο διαδεδομένης χρήσης των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών που δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια των εταιρειών βιοτεχνολογίας, όπως η Monsanto, και η απώλεια της γενετικής ποικιλομορφίας έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα για τις μικρές μέλισσες.

Αλλά μην ανησυχείτε, οι κοινοί γνωστοί επικονιαστές, τα πουλιά και οι μέλισσες, μπορούν σύντομα να είναι άσχετα με τις διατροφικές ανάγκες του πολιτισμού. Στην πραγματικότητα, η Harvard Robotics αναπτύσσει μια λύση για την κρίση: σμήνη από ρομπότ (piccoleapi), που χτίστηκαν από τιτάνιο και πλαστικό και μπορούν να γονιμοποιούν γιγαντιαίες εκτάσεις των ΓΤΟ καλλιεργειών.

Το εργαστήριο microrobotics Harvard εργάστηκε για το έργο των μικρών εντόμων ρομπότ στις αρχές του 2009. Με βάση τις γνώσεις που αναπτύσσονται στον τομέα της εμβιομηχανικής και μελετώντας την κοινωνική οργάνωση των μελισσών, η ομάδα των ερευνητών κατασκεύασαν τα μικρά φτερωτά ρομπότ για να πετάξουν από λουλούδι σε λουλούδι, και να διαδώσουν τη γύρη.

Οι επιστήμονες πιστεύουν επίσης ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προγραμματίσουν τα ρομπότ να ζουν σε τεχνητή κυψέλη, και με συντονισμό διαφορετικών αλγορίθμων ίσως είναι σε θέση να επικοινωνούν και μεταξύ τους σχετικά με τις μεθόδους της επικονίασης ώστε να προσδιορίζουν τη θέση των συγκεκριμένων καλλιεργειών.

Φυσικά, οι δημοσιευμένες εκθέσεις από το εργαστήριο τις περιγράφουν και για πιθανές στρατιωτικές χρήσεις, όπως η παρακολούθηση και χαρτογράφηση περιοχών, ωστόσο οι μικρές μέλισσες ρομπότ δεν είναι ακόμη πλήρως εξοπλισμένες.


>> source

Monday, June 3, 2013

Bare Paint: Ηλεκτρικά αγώγιμη μπογιά για χρήση σε οποιαδήποτε επιφάνεια

Bare-Paint
Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να ζωγραφίσεις έναν διακόπτη στον τοίχο σου και να λειτουργεί σαν κανονικός δίχως να απαιτεί πρίζες και καλώδια; Τώρα κάτι τέτοιο είναι εφικτό χάρη στη νέα ηλεκτρικά αγώγιμη μπογιά που δημιούργησε μια ομάδα σπουδαστών του Royal College of Art (RCA) στο Λονδίνο.
Το προϊόν ονομάζεται Bare Paint και έχει την ιδιότητα να παράγει ηλεκτρική ενέργεια επιτρέποντας σου να σχεδιάζεις ηλεκτρικά κυκλώματα σε τοίχους, υφάσματα, πλαστικό, χαρτί ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια πέραν του ανθρώπινου δέρματος. Η μπογιά στεγνώνει γρήγορα μόλις έρθει σε επαφή με τον αέρα και δεν είναι τοξική.
eb92_bare_paint_conductive_paint_inuse
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα των σπουδαστών, όλες τις πληροφορίες που χρειάστηκαν για τη δημιουργία του καινοτόμου αυτού προϊόντος βρήκαν στο Wikipedia. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το Bare Paint από εδώ στην τιμή των 23.03€